Zomergids 2016

Kom je huis UiT...

De hele zomer lang is er van alles te beleven, horen, zien en doen in Zuid-West-Vlaanderen. Unieke festivals en kunstroutes, concerten en feestelijke markten, sportevents en gezellige zomerpicknicks... Het is onmogelijk om je hier te vervelen! 

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? UiT gidst je door de zomer! Neem snel een kijkje in de kalender. Daar vind je het volledige overzicht met alle activiteiten in de regio, van mei tot en met september.

We gunnen je ook al een blik achter de schermen van enkele festivals. Ontdek hier als eerste wat Kokopelli in petto heeft om het 10-jarig bestaan te vieren, wat er te beleven valt op het Kasteeldomein in Bossuit, welke duizelingwekkende stunts op het programma van PerplX staan, wat het decorthema is van Hype-O-Dream, waarom Voltage nu 2 dagen lang duurt, hoe hard het podium op Alcatraz zal daveren en heel wat meer!

Check de zomergids online!

De zomergids kan je hieronder digitaal raadplegen of hier downloaden.

Heb je ze liever in je handen? Ga dan langs bij een UiTPAS balie bij jou in de buurt of kom langs bij de UiTPAS caravan.

De verschillende artikels komen ook online op UiTmagazine.

Belangrijk:

  • de locatie van Parkies Wevelgem is het Park Wevelgem in de Vanackerestraat
  • de zomerpicknicks in Bissegem veranderen van locatie. Ontdek de juiste info op uitinzuidwest.be/zomerpicknicks

Spot de UiTPAS caravan

UiTPAS komt tijdens de zomer naar jou toe! Met de UiTPAS caravan trekt UiT in de zomermaanden de regio rond. Heb je de caravan gespot? Kom ons dan zeker een bezoekje brengen. Aan de caravan krijg je meer informatie over UiTPAS, kan je GRATIS je persoonlijke UiTPAS registreren en alle pashouders kunnen er punten sparen en omruilen. Het is dus zeker de moeite om eens langs te komen.

In de kalender vind je alle info over waar de UiTPAS caravan te vinden is.

 Meer UiTgelicht

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid