UiTPAS UiTleendienst

UiTPAS Zuidwest biedt zijn UiTPASpartners de mogelijkheid om gratis promomateriaal UiT te lenen! Onze volledige catalogus staat er beschikking op onze UiTPASpartnerpagina en wordt doorheen de komende jaren aangevuld met extra materiaal.

Cédric Deceuninck is vrijetijdswerker bij Stad Wervik en is een fervente gebruiker van de UiTleendienst. In dit artikel vertelt hij zijn verhaal.

Vorige week vrijdag stond de seniorenbeurs in Wervik gepland. De vraag kwam vanuit de organisatoren om aanwezig te zijn met een standje van de UiTPAS. Gezien op een beurs iedereen vaak werkt met panelen met beeld- en tekstmateriaal, besloot ik dit anders aan te pakken. Ik ging op zoek in de UiTPAS UiTleendienst en vond er 2 eyecatchers: de UiTPAStent en de UiTPASspaarzuil!

En of het een eyecatcher was, heel wat senioren kwamen langs voor enerzijds het maken van een UiTPAS en anderzijds het sparen van punten. Ook dit laatste was bijzonder relevant. Heel wat ouderen passeerden met heel lage of extreem hoge punten. Via deze weg kon ik gemakkelijk het gesprek aangaan om de omruilvoordelen, en de (lokale) UiTPASpartners bekend te maken. Ik merkte dat er heel wat aanwezigen waren die een verkeerde kijk op de UiTPAS hebben:

  • ‘Ik wist niet dat er zoveel omruilvoordelen waren’
  • ‘Aah je kan kan deze pas ook gebruiken buiten de eigen gemeente’
  • ‘Amai, er zijn echt heel veel UiTPASgemeentes’

Het is heel belangrijk om deze doelgroep bij implementatie van de UiTPAS in je gemeente niet uit het oog te verliezen. Dit door tijd vrij te maken bij de aanmaak van de pas alsook door omruilvoordelen af te stemmen op de doelgroep. De extra promotools van de UiTPAS UiTleendienst zorgen er dan ook voor dat je makkelijker opvalt om dat gesprek met hen te voerenTevreden blik ik terug op een geslaagde dag op de seniorenbeurs!

 

Zelf interesse? Neem een kijkje op onze UiTPASpartnerpagina en vraag GRATIS je UiTleenmateriaal aan!

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid