Sociale media en UiTPAS

 

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven, daarom zet ook UiTPAS Zuidwest hierop in. We geven hier graag onze kanalen mee maar ook enkele tips voor jouw organisatie om UiTPAS via diverse sociale mediakanalen te verspreiden!

 

Sociale media Uit in Zuidwest

Je kan Uit in Zuidwest volgen op diverse kanalen. We maken er promo voor verschillende socio-culturele activiteiten in de regio en zetten ook tweewekelijks een item dat te maken heeft met UiTPAS in de kijker.


 

Hashtags

UiT in Zuidwest zal steevast de hashtags #uitpaszuidwest en #uitinzuidwest gebruiken bij posts op sociale media en we raden ook elke UiTPASorganisatie aan om die te gebruiken! Posts met een hashtag zorgen ervoor dat je 12,6% meer engagement verkrijgt dan posts zonder hashtag! Extra tip: posts met 4 tot 7 hashtags worden als ideaal ervaren om maximaal resultaat te behalen.


 

Tag ons! Sharing is caring! 

Wanneer je posts plaatst op je sociale media rond UiTPAS of je UiTPASactivteit, aarzel niet om ons te taggen! Zo breng je ons op de hoogte van je acties en op die manier kunnen wij via onze kanalen je activiteit delen. Hoe je een andere organisatie tagt in je posts op verschillende sociale mediakanalen vind je hier!

Deel ook gerust posts van onze sociale media! Tweewekelijks wordt er sowieso op één van onze platformen een post rond UiTPAS geplaatst. Om zoveel mogelijk mensen toe te leiden naar de mogelijkheden van de UiTPAS is het zeker een boost indien zoveel mogelijk mensen en organisaties onze posts delen.

Keer terug naar de UiTPASpartner-website 

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid