Punten sparen en ruilen

 

Punten sparen en ruilen

Per UiTPASactiviteit kunnen UiTPAShouders een punt sparen. Het is een leuk extraatje die het participeren met zich meebrengt. Die punten kunnen ze omruilen voor meer dan 2000 omruilvoordelen in Vlaanderen! Denk aan gratis tickets, een korting op sportreeks, een gadget, een exclusieve rondleiding..

Ontdek hier alle omruilvoordelen in Vlaanderen!


 

Hoe?

Via de UiTPASbalie-applicatie op je pc of smartphone kan je het punt toekennen voor je activiteit. Dit gebeurt heel snel: je scant de kaart en meteen kan je het punt toekennen. Er zijn ook organisaties die een UiTPASzuil aankopen die ze ergens zichtbaar plaatsen op hun locatie. Daar kunnen mensen hun kaart simpelweg zelf scannen en wordt het punt toegekend. Die UiTPASzuilen zijn echter te betalen door de organisatie zelf. Tot slot kan je ook een QRcode downloaden in je UiTPASbalie, die printen en ophangen op je locatie. Mensen kunnen dan door het scannen van de code met hun smartphone een punt sparen.

Het omruilen gebeurt ook via de UiTPASbalie-applicatie op je pc of smartphone. Opnieuw scan je de kaart in. Heeft de pashouder genoeg punten gespaard, dan verschijnt op je scherm de omruilvoordelen waar hij zijn punten voor kan omruilen. Je klikt het omruilvoordeel aan, de pashouder zijn punten worden afgetrokken en je geeft hem of haar het omruilvoordeel.

Iedere UiTPASorganisatie kan terecht op onze UiTPASpartnerpagina waar je de handleiding kan terug vinden die je op weg helpt om punten te doen sparen en ze om te ruilen. Je kan er ook een omruilvoordeel toevoegen!

Ontdek hier hoe je een punt spaart Ontdek hier hoe je een voordeel ruilt


 

What's in for me?

Het hebben van omruilvoordelen is geen verplichting voor organisaties. Toch zijn ze van een grote meerwaarde van het project dat UiTPAS is: zonder omruilvoordelen is er namelijk de valkuil dat de UiTPAS een 'armenkaart' wordt waar enkel nog het kansentarief wordt aan gekoppeld. Op die manier worden mensen met een UiTPAS gestigmatiseerd. 'Aha, die hebben een UiTPAS. Dat zullen wel armen zijn'.

Je kan als organisatie een grote win halen uit het aanbieden van omruilvoordelen! Enkele voorbeelden:

  • Het aanbieden van een gadget met jouw logo op zorgt ervoor dat jouw organisatie publiekelijk in beeld komt. Je kan een omruilvoordeel dus gebruiken als een promomiddel voor je organisatie.
  • Het aanbieden van een omruilvoordeel op een activiteit kan een groter en nieuw publiek over de streep trekken om een kijkje te komen nemen. Een korting op je eerste activiteit van het seizoen is daar een goed voorbeeld van.
  • Tot slot: bied je eten of drank aan als omruilvoordeel? Dan weet je dat wij als Belgen het nooit bij eentje zullen laten en dus langer zullen 'blijven plakken' om deel te nemen aan je activiteit!

Ontdek hier goeie voorbeelden! Een omruilvoordeel toevoegen kan hier!


 

Meer info

Contacteer je lokale uitpastrekker via uitpas@jegemeente.be (bijvoorbeeld: uitpas@kortrijk.be), bel 056/241616 of spring langs in je gemeentehuis!

Keer terug naar de vorige pagina

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid