#samendichter

 

 

Fleur in deze coronatijden je raam op met een zelf geschreven/gekozen gedicht. In tijden zonder aanraking, op momenten van aarzelend leven, hebben we meer dan ooit nood aan geraakt worden. Woorden zijn daartoe in staat. Poëzie heeft de kracht om te ontroeren en te verbinden. We zorgen er samen voor dat hoop en positiviteit zich sneller verspreiden dan het coronavirus.

Download het sjabloon van je voorkeur op deze pagina, maak een print op het gewenste formaat, vul je gedicht in en hang het op je raam! Je kan ook binnenspringen in je lokale bibliotheek en daar een sjabloon verkrijgen. Deel je gedicht op Instagram of Facebook met de hashtag #samendichter en maak kans op de dichtbundel 'Altijd wat te vieren' van Carl Cneut!

UiTPAShouders kunnen via uitpas.be de QR-code op de sjablonen scannen om zo een punt te sparen.

Deze actie wordt ondersteund door alle bibliotheken in de regio en loopt i.s.m. zuidwest in het kader van Gedichtendag en de poëzieweek 2022 van 27 januari tot en met 2 februari. 

affiche A3  affiche A4  postkaart uitknip  postkaart  

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid