Ontdek Buren bij kunstenaars 2020

Beeldende kunst is springlevend, en ze is overal waar je ze niet verwacht. Buren bij kunstenaars is daar het bewijs van: op 17 en 18 oktober laten niet minder dan 250 Zuid-West-Vlaamse artiesten je hun werk zien, en als je geluk hebt mag je meteen ook eens binnengluren in hun atelier.

Beeldhouwers, schilders, glaskunstenaars, keramiekers, fotografen, tekenaars, enz. Ze wonen allemaal in je buurt. Bovendien gooien ook heel wat collectieven, kunstacademies en verenigingen hun deuren open voor nieuwsgierige pottenkijkers.

 

Deze site biedt je niet langer een overzicht in brochurevorm. Buren bij kunstenaars gaat COVID-proof door

maar door de omstandigheden is het overzicht in brochurevorm, met daarin alle te bezoeken locaties, niet meer up to date.

De kaart houden we wel voor je up to date.
Bekijk steeds de kaart voor het meest recente overzicht van activiteiten.

Ga naar de kaart

Op de online kaart vind je alle deelnemende kunstenaars terug. Soms ontvangen ze je in hun eigen atelier. Maar je vindt even goed groepstentoonstellingen, en sommige kunstenaars exposeren bij een lokale handelaar of ondernemer!

Buren bij Kunstenaars is het jaarlijkse open-atelierweekend voor kunstenaars in West-Vlaanderen. Dit jaar is er geen West-Vlaamse editie omdat er aan een nieuwe formule wordt gewerkt tegen 2021. Zuidwest sloeg de handen in elkaar met alle 13 steden en gemeenten in de regio Zuid-West-Vlaanderen om toch als overgang Buren bij Kunstenaars te organiseren!

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid