Word jij onze nieuwe collega?

De projectvereniging zuidwest vormt al 27 jaar de culturele verbinding tussen de 13 steden en gemeenten van de streek. De projectvereniging bouwt aan een culturele en creatieve regio, door ontmoeting, projecten en ondersteuning. Zuidwest omvat een deelwerking rond bovenlokale cultuurwerking, een cultureel-erfgoedcelwerking en de werking rond UiTPAS zuidwest. Ter versterking van haar bovenlokale werking zoekt zuidwest een gedreven cultuurconsulent.

Als cultuurconsulent ben je het aanspreekpunt voor het culturele veld in de regio. Je zet samenwerkingen en eigen projecten op en ondersteunt o.a. de inspirerendenetwerken van bibliotheken, cultuurcentra en vrijetijdscoördinatoren. Doen begrippen als derde plek, openbare ruimte en participatie bij jou een belletje rinkelen? Ga je graag samen met het culturele veld op zoek naar mogelijkheden voor tijdelijke invulling? Zet je graag je schouders onder de organisatie van inspirerende cultuurcafés? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Samen met het team ontwikkel je transversale samenwerkingen en bouw je aan het fijnmazige net van partners en stakeholders. Je werkt mee aan de implementatie van de beleidsnota en vertaalt doelstellingen in concrete acties.

Solliciteren kon tot 6 juni. We ontvangen geen kandidaturen meer. 

Created at: 08/05/2022

Reactie toevoegen

Reacties

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid