Nieuws - meest recent

Cultuur/erfgoed-consulenten gezocht!

43 reacties

Hoe klinkt de akoestiek in een kasteel? Is een stilleven echt stil? Kunnen glazen echt barsten van een schelle stem?

 Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel de regio. Ga mee op zoek naar één (of meer) van de  schatten van Vlieg en verken een klinkend parcours. In de bibliotheek, in een museum,… je kan het zo gek niet bedenken.

156 reacties

Wat met cultuur tijdens en na corona?

117 reacties

Tijdens Mei Plasticvrij proberen we met z'n allen zo weinig mogelijk afval in de wereld te sturen. Toch nog wat lege flessen, oude kranten of groenafval in de vuilniszak? Zo knutsel je er iets moois van.

 

2 reacties

Weet je niet goed of theater iets voor jou is? Wij pluisden het aanbod van podiumaanhuis.be uit en presenteren je vijf heerlijke en toegankelijke voorstellingen, perfect voor wie wil kennismaken met theater.


 

27 reacties

Op zoek naar iets nieuws of een originele hobby voor thuis? UiT in Vlaanderen tipt zeven verrassende online cursussen en workshops.

 

  1. Fermenteren voor beginners

     

2 reacties

Eropuit trekken zit er nog even niet in, maar dat wil niet zeggen dat je geen vakantiegevoel in huis kan halen. Op reis in je eigen huis: dat doe je zo.


 

3 reacties

Als je niet naar het museum kan, dan komt het museum wel naar jou: deze 7 musea bestrijden de verveling met spectaculaire experimenten, straffe verhalen en kunstige knutseltips.


 

341 reacties

In quarantainetijd is quizzen populairder dan ooit - vanop afstand weliswaar. UiT in Vlaanderen geeft 17 tips over hoe je zoiets organiseert, welke leuke rondes je kan gebruiken en waar je kant-en-klare quizzen vindt.


 

48 reacties

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid