Hulp voor jouw UiTPAScommunicatie

 

Sociale media en een goede website zijn niet meer weg te denken uit ons leven, daarom zet ook UiTPAS Zuidwest hierop in. We geven hier graag onze kanalen mee maar ook enkele tips voor jouw organisatie om UiTPAS via diverse sociale mediakanalen te verspreiden!

 

Tekst en beeld voor je website en sociale media

UiT onze UiTPASpartnerbevraging van 2021 bleek dat organisaties aangaven gebaat te zijn met wat input voor hun website en sociale media. We maakten hierom een kant-en-klaar tekstje die partners klakkeloos mogen overnemen op hun website. Daarnaast maakten we drie verschillende posts voor de sociale media (Instagram en Facebook) om te laten weten aan jullie volgers dat ze bij jouw organisatie kunnen gebruik maken van de UiTPAS. Aan de slag! Of ga zelf aan de slag: UiTPASpartners kunnen gebruik maken van al ons beeldmateriaal zoals foto's, logo's en pictogrammen.

tekst_website_partners.pdf Download een social media post Download beeldmateriaal


 

Promomateriaal voor je omruilvoordeel

Heb je een leuk omruilvoordeel dat je on- en offline in the picture wil zetten, maar je weet niet hoe? Mail je voordeel naar uitpas@zuidwest.be en vraag promomateriaal aan! We voorzien posts voor facebook, instagram, instagramstories en een poster!


 

Sociale media UiTPAS Zuidwest

Je kan UiTPAS Zuidwest volgen op diverse kanalen. We maken er promo voor verschillende socio-culturele activiteiten in de regio en zetten ook tweewekelijks een item dat te maken heeft met UiTPAS in de kijker.


 

Hashtags

UiT in Zuidwest zal steevast de hashtags #uitpas en #uitpaszuidwest gebruiken bij posts op sociale media en we raden ook elke UiTPASorganisatie aan om die te gebruiken! Posts met een hashtag zorgen ervoor dat je 12,6% meer engagement verkrijgt dan posts zonder hashtag! Wij volgen die hashtags ook op en delen alles wat we tegenkomen via onze kanalen!


 

Tag ons! Sharing is caring! 

Wanneer je posts plaatst op je sociale media rond UiTPAS of je UiTPASactivteit, aarzel niet om ons te taggen! Zo breng je ons op de hoogte van je acties en op die manier kunnen wij via onze kanalen je activiteit delen. Hoe je een andere organisatie tagt in je posts op verschillende sociale mediakanalen vind je hier!

Deel ook gerust posts van onze sociale media! Tweewekelijks wordt er sowieso op één van onze platformen een post rond UiTPAS geplaatst. Om zoveel mogelijk mensen toe te leiden naar de mogelijkheden van de UiTPAS is het zeker een boost indien zoveel mogelijk mensen en organisaties onze posts delen.

Keer terug naar de UiTPASpartner-website 

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid