Handleidingen en software

 

Je organiseert een UiTPASactiviteit met je vereniging, super! Wanneer je als organisatie meestapt in het UiTPASverhaal, dan heb je drie voorwaarden waaraan je activiteit moet voldoen:

  • Je voert je activiteit in via de UiTdatabank;
  • Je moet ervoor zorgen dat mensen kunnen punten sparen op je activiteit;
  • Mensen in armoede moeten kunnen deelnemen aan kansentarief.

Er zijn verschillende handleidingen die je hierbij kunnen helpen. Die kan je op deze pagina terug vinden!


 

Handleiding UiTdatabank

Als UiTPASaanbieder ben je verplicht je activiteiten in de UiTdatabank in te geven. Onderstaande handleiding helpt je bij het invoeren van je activiteit in de database. De UiTdatabank stuurt je activiteit door naar meer dan 500 Vlaamse en Brusselse kranten, tijdschriften en websites zoals UiTinVlaanderen.be en UiTmetVlieg.be.. maar vooral: door het invoeren van je activiteit is die automatisch gekoppeld aan jouw UiTPASbalie waar je punten en kansentarieven zal moeten toekennen!

Om een UiTPASactiviteit in de UiTDatabank te kunnen plaatsen moet je eerst en vooral een UiT-ID aanmaken. Ook om in de UiTPASbalie te werken heb je die UiT-ID nodig. 

Activeer hier je UiT-ID HANDLEIDING UITDATABANK


 

Handleiding UiTPASbalie

Van omruilvoordelen en kansentarieven toekennen, punten laten sparen, UiTPASSEN registreren tot deze blokkeren en vervangen... Je kan heel wat in de balie applicatie. De handleiding is aangepast aan de laatste update en toont stap per stap de verschillende functies en mogelijkheden van de app. Je kan de balie zowel online raadplegen, als downloaden zodat de applicatie op je computer snel te bereiken valt.

Als je werkt met de balie-applicatie op je PC, dan is het mogelijk dat je gebruik wil maken van een NFC-lezer! Op die manier kan je makkelijk UiTPASsen aanmaken of inscannen. Op onderstaande link download je de software die je nodig hebt om de combilezer te doen werken op je pc. LET OP: je kan enkel gebruik maken van de NFC-lezer als je werkt via de balie-applicatie op je computer, niet als je de balie online gebruikt!

Per kwartaal wordt een mail uitgestuurd om de onkostennota's te trekken van je UiTPASbalie. Op die manier kan je te weten komen hoeveel keer men heeft deelgenomen aan kansentarief bij je activiteiten. Die onkostennota's berekenen de 40% inkomsten die worden opgelegd door de gemeente van de UiTPAShouder. Hoe je die uit je UiTPASbalie trekt en op welke manier je die onkostennota's moet opsturen vind je allemaal in de handleiding financiële afrekening.

Handleiding UiTPASbalie Software UiTPASbalie Software NFC-lezer handleiding-financiële_afrekeningen.pdf


 

Youtubekanaal Publiq

De UiTPAS in Vlaanderen wordt mede mogelijk gemaakt door publiq. Op hun Youtubekanaal vind je heel interessante filmpjes die de verschillende functies en applicaties meteen live aan je voorstellen!

 

Ontdek hier het youtubekanaal van Publiq

Keer terug naar de UiTPASpartner-website

 

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid