UiTPASmail

Geef je UiTPASactiviteit een boost!

Via de UiTPASmail kan je namelijk je UiTPASactiviteit op gerichte wijze versturen naar de verschillende UiTPAShouders die onze regio rijk is. Je stelt in onderstaande webform je mail op, je koppelt een UiTPASomruilvoordeel aan je activiteit (verplicht) én je bepaalt enkele 'segmenten'. Een segment is een afbakening van de doelgroep waar je jou met je mail op wil richten. Hoe gerichter je segment, hoe gerichter je UiTPASactiviteit wordt verspreid!

De segmenten die je kan opstellen zijn de volgende:

  • Acties: pashouders kunnen verschillende acties ondernemen die worden bijgehouden door het systeem. Je kan gaan selecteren op welke activiteiten UiTPAShouders in het verleden hebben deelgenomen, bijvoorbeeld een lezing, een festival, een concert, een sportactiviteit, een jeugdkamp.. Je kan zelfs alle pashouders die al eens deelnamen aan een vroegere activiteit hierin opnemen.
  • Geboortedatum en leeftijd: spreekt voor zich. Als je een pure seniorenactiviteit organiseert, dan is het logisch dat je op dit segment zeker inzet.
  • Kansenstatuut: je kan pashouders ook segmenteren op hun kansenstatuut. Deze filter houdt echter  geen rekening met de geldigheid van de kansenstatuten, enkel of de pashouder een kansenstatuut heeft of niet.
  • Lidmaatschap: je kan de pashouders ook segmenteren op basis van hun lidmaatschap in een in het UiTPASsysteem ingegeven lidmaatschap.
  • Postcode: je kan verschillende postcodes selecteren. Vind je activiteit aan de grens van je gemeente plaats, dan kan het interessant zijn om ook de postcode van je buurgemeente op te geven. 
  • UiTPASpunten: tenslotte kan je ook segmenteren op het huidige puntensaldo van pashouders.

 

Een voorbeeld 

Het CC van Wevelgem wil een optreden organiseren van een populaire jongerenartiest, die graag stevige beats blaast en de boel op stelten zet.

  • Postcode: de activiteit vindt dan wel plaats in Wevelgem, op zich is het zeker een mogelijkheid dat jongeren uit de omliggende steden en gemeenten van zuidwest de grens zouden oversteken! Het CC voegt daarom de postcodes van Wevelgem, Menen en Kortrijk bij. 
  • Leeftijd: Het CC wil zich richten op het jonge publiek, dus stellen ze de leeftijd in tussen 15 en 25 jaar.
  • Acties: We gaan in die groep jongeren, diegene opzoeken die al eens deelnamen aan een fuif, een festival of een gelijkaardig optreden in het genre. Vorig jaar speelde die jongerenartiest al eens in Kortrijk, alle pashouders die daaraan deelnamen betrekken we ook in onze segmentatiemail.


 

Segment aanmaken

In de webform hieronder kan je de verschillende gegevens opgeven voor je UiTPASmail. Wij maken een voorbeeld op en sturen het terug om na te lezen. Hou er rekening mee dat deze mailing tijd nodig heeft om opgemaakt te worden. Vraag de gesegmenteerde mail dus tijdig aan, minimum een week op voorhand dat je de mail wil versturen.

Vragen? uitpas@zuidwest.be of bel 056/241616.

Keer terug naar de UiTPASpartner-website

 

Vul hier op basis van de verschillende segmenten in hoe jij je mail wil verspreiden (actie, leeftijd, kansenstatuut, lidmaatschap, postcode of UiTPASpunten). Combineer minimum 3 segmenten!
plaats hier je wervende tekst met alle nodige info over het evenement. Vergeet hier niet de wie-wat-waar-waneer-hoe te vermelden.
Welk omruilvoordeel hoort bij dit evenement? Vergeet je omruilvoordeel niet in te dienen via http://uitinzuidwest.be/formulieren/omruilvoordeel-toevoegen
Op welke manier kan men omruilen? Moet men fysiek langskomen (vermeld adres, openingsuren), kan men bellen (vermeld telefoonnummer) of mailen (vermeld mailadres)?
Op welke dag en datum vindt je evenement plaats?
Wanneer start en eindigt je evenement/activiteit?
Wat is het basistarief en UiTPAS kansentarief voor je activiteit?
Geef hier de datum in waarop je graag zou hebben dat de mail verstuurd wordt.
Indien mogelijk: voeg een liggende afbeelding toe. Indien u een rechtstaande afbeelding invoert zullen wij genoodzaakt zijn deze te knippen.
Bestel hier het promomateriaal voor je UiTPASomruilvoordeel. We proberen dit binnen de vijf werkdagen na je aanvraag af te werken, je zal dit gebundeld in je mailbox terug vinden. Check geregeld je SPAM!

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid