Omruilvoordeel toevoegen

Punten sparen en ruilen

Per UiTPASactiviteit kunnen UiTPAShouders een punt sparen. Het is een leuk extraatje die het participeren met zich meebrengt. Die punten kunnen ze omruilen voor meer dan 2000 omruilvoordelen in Vlaanderen! Denk aan gratis tickets, een korting op het lidgeld van je sportclub, een gadget, een exclusieve rondleiding, een gratis drankje..

ONTDEK HIER ALLE OMRUILVOORDELEN IN VLAANDEREN!


 

What's in for me?

Het hebben van omruilvoordelen is geen verplichting voor organisaties. Toch zijn ze van een grote meerwaarde van het project dat UiTPAS is: zonder omruilvoordelen is er namelijk de valkuil dat de UiTPAS een 'armenkaart' wordt waar enkel nog het kansentarief wordt aan gekoppeld. Op die manier worden mensen met een UiTPAS gestigmatiseerd. 'Aha, die hebben een UiTPAS. Dat zullen wel armen zijn'.

Je kan als organisatie een grote win halen uit het aanbieden van omruilvoordelen! Enkele voorbeelden:

  • Het aanbieden van een gadget met jouw logo op zorgt ervoor dat jouw organisatie publiekelijk in beeld komt. Je kan een omruilvoordeel dus gebruiken als een promomiddel voor je organisatie.
  • Het aanbieden van een omruilvoordeel op een activiteit kan een groter en nieuw publiek over de streep trekken om een kijkje te komen nemen. Een korting op je eerste activiteit van het seizoen is daar een goed voorbeeld van.
  • Tot slot: bied je eten of drank aan als omruilvoordeel? Dan weet je dat wij als Belgen het nooit bij eentje zullen laten en dus langer zullen 'blijven plakken' om deel te nemen aan je activiteit!

ONTDEK HIER GOEIE VOORBEELDEN! 


 

Ready, set.. GO!

Voeg in onderstaand formulier je omruilvoordeel toe. Binnen enkele werkdagen zal het verschijnen in je UiTPASbalie en op uitpas.be. Heb je nood aan advies of inspiratie, aarzel niet om je lokale trekker te contacteren via uitpas@jegemeente.be (bv. uitpas@kortrijk.be), bel 056/241616 of spring langs in je gemeentehuis!

Keer terug naar de UiTPASpartner-website

 

geef een duidelijke titel van je omruilvoordeel (bv. Gratis ticket voor de film FC De Kampioenen)
hoeveel punten is het omruilvoordeel waard? 1 punt komt ongeveer overeen met €0,30.
Aan welke balie(s) moet dit omruilvoordeel gekoppeld worden?
vul hier je eigen e-mailadres
voeg een leuke en duidelijke foto toe van minimum 1MB en maximum 3MB. De foto moet minstens 640x480px groot zijn. Kloppen de grootte of de afmetingen niet, dan passen wij de foto zelf aan.
Maak een kort, enthousiast en motiverend tekstje over je omruilvoordeel!
Op welke manier kan men omruilen? Moet men fysiek ter plekke komen (waar en tijdens welke openingsuren), kan dit via mail (welk mailadres) of via de telefoon (telefoonnummer)..
Vul hier het aantal beschikbare eenheden in of laat deze zone leeg indien onbeperkt
Vul hier in hoeveel keer 1 persoon het omruilvoordeel mag omruilen en over hoeveel tijd (bv.: 1 keer omruilen per persoon per week / 1 persoon mag maximum 5 keer omruilen) of laat deze zone leeg indien onbeperkt.
Vul hier de periode in dat er kan omgeruild worden (bv.: 31/01/2017 - 31/03/2017) Laat deze zone leeg indien onbeperkte omruilperiode
Mag je omruilvoordeel maar gepubliceerd worden vanaf een bepaalde datum? Of voor een beperkte periode? Vul hier de correcte datum in (bv. publiceren vanaf 25/03/2017, maar onbeperkt laten doorlopen) Laat deze zone leeg indien direct publiceerbaar en onbeperkt.
Heb je een bepaalde doelgroep voor ogen? Vul die dan hier in.
plaats hier een link voor meer info indien er een evenement verbonden is aan jouw omruilvoordeel
Vul hier de kortingscodes in die bezoekers via jouw website kunnen invullen om hun UiTPASvoordeel te bemachtigen. Nog nooit van gehoord, maar wel interesse om dit uit te testen? Contacteer uitpas@zuidwest.be!
Bestel hier het promomateriaal voor je UiTPASomruilvoordeel. We proberen dit binnen de vijf werkdagen na je aanvraag af te werken, je zal dit gebundeld in je mailbox terug vinden. Check geregeld je SPAM!

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid