Gratis materiaal UiTlenen

 

Om UiTPAS extra in de kijker te zetten op evenementen heeft zuidwest heel wat promo materiaal ter beschikking. Iedere UiTPASpartner kan hiervan gratis gebruik maken!

Scroll verder en ontdek wat Zuidwest ter beschikking heeft. Vul het webformulier onderaan deze pagina in en je kan aan de slag! Heb je een vraag, een opmerking of een idee wat nog in onze uitleendienst zou kunnen passen? Laat het ons weten via 056/242416 of mail naar uitpas@zuidwest.be

UiTPASzuil

Wil je punten laten sparen op een activiteit waar geen zuil staat? Zuidwest beschikt over 3 extra zuilen die makkelijk plaatsbaar zijn. Het enige wat je nodig hebt is een netwerkkabel en voedingskabel om de zuil aan te sluiten. Wij zorgen ervoor dat de activiteit juist op de zuil verschijnt. Indien je niet over een vaste internetkabel of de nodige elektriciteit beschikt, scroll zeker verder naar de volgende twee artikelen!

 


 

Mobiele batterij

Met onze mobiele batterij kan je tot 10 uur lang een UiTPASzuil laten draaien. Op die manier kan je op eender welke plek ervoor zorgen dat mensen hun UiTPASpunt kunnen sparen!


 

Huawei mobiele internetbox

Een UiTPASzuil moet aangesloten worden op een internetverbinding. Indien je die niet voorhanden hebt, dan kan onze mobiele internetbox jouw oplossing zijn! Je drukt gewoon op de startknop, je verbindt de box via een internetkabel met de UiTPASzuil en je bent vertrokken!


 

Smartphones

Heb je een activiteit op locatie? Een smartphone met NFC technologie is ideaal om op locatie puntjes te laten sparen en voordelen te laten omruilen.


 

UiTPAScaravan

Dé eyecatcher die we ter beschikking hebben is onze UiTPAScaravan! Zet hem op eender welk evenement en je bent gegarandeerd dat mensen eens zullen komen piepen. Je kan er via het ruitje mensen bedienen, bij goed weer een tafeltje uitslaan voor de caravan en er genoeg materiaal in opslaan voor je UiTPASactiviteit.

 


Keer terug naar de UiTPASpartner-website

Zelf ontlenen?

Laat ons weten waar en wanneer je dit materiaal precies nodig hebt.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid