Yoga outdoor

Outdoor yoga is niet alleen een leuke variatie op indooryoga maar biedt ook een gezonde boost om yogahoudingen, adem- en meditatieoefeningen buiten te ervaren. Het versterkt je immuunsysteem, verbetert je weerstand en bevordert welzijn. Juist in deze tijd hebben we dit extra nodig. De yoga is geïnspireerd op de technieken van Anusara yoga waardoor je op een veilige en verantwoorde manier in en ...


Waar
Het Applauws
Koningin Astridlaan 44, 8930 Lauwe (Menen)
Wanneer
Van 17 mei 2021 tot 28 juni 2021 (ma van 19:00 tot 20:00,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 36.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 7.2 Basistarief: 36,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Links

Outdoor yoga is niet alleen een leuke variatie op indooryoga maar biedt ook een gezonde boost om yogahoudingen, adem- en meditatieoefeningen buiten te ervaren.

Het versterkt je immuunsysteem, verbetert je weerstand en bevordert welzijn. Juist in deze tijd hebben we dit extra nodig. De yoga is geïnspireerd op de technieken van Anusara yoga waardoor je op een veilige en verantwoorde manier in en uit de yogahoudingen komt.

Deze sessies vinden plaats op de grasvlakte naast Het Applauws. Bij minder weer kan er uitgeweken worden naar de overdekte ruimte. Toegankelijk voor beginners én gevorderden.

Data: 6 maandagen van 19.00 – 20.00 u.
Mei : 17 – 31
Juni: 7 – 14 – 21 – 28
Meebrengen: mat, badhanddoek of dekentje, extra trui bij minder weer
Begeleiding: Lindsay Destorme, opleiding Vinyasa yoga
Inschrijven kan ook aan het onthaal van Het Applauws.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid