Yoga op maandagmorgen

Deze yogasessies zijn bedoeld voor iedereen die ‘tijd nemen voor zichzelf’ belangrijk vindt. Yoga gaat over verbinding met jezelf, balans tussen je lichaam en je geest. Yoga heeft effect op je algehele welzijn en geluksgevoel. Yoga maakt je gezonder, meer energiek, meer in staat om van het leven te genieten en te houden van jezelf en van de anderen. Ook op mentaal vlak ga je jezelf een boost ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 13 september 2021 tot 13 december 2021 (ma van 9:30 tot 11:00,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 78.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 15.6 Basistarief: 78,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Deze yogasessies zijn bedoeld voor iedereen die ‘tijd nemen voor zichzelf’ belangrijk vindt.
Yoga gaat over verbinding met jezelf, balans tussen je lichaam en je geest. Yoga heeft effect op je algehele welzijn en geluksgevoel.
Yoga maakt je gezonder, meer energiek, meer in staat om van het leven te genieten en te houden van jezelf en van de anderen. Ook op mentaal vlak ga je jezelf een boost geven. Na een poosje merk je dat je stress beter het hoofd kan bieden waardoor jij je beter in je vel voelt.
We putten uit een diversiteit van yogaoefeningen. We leren onszelf beter te begrijpen en ontwikkelen een gezonde discipline. Het blijft vooral leuk en inspirerend.
Kom meegenieten van deze unieke ervaring.
Meebrengen: je glimlach, open mind, flesje water, persoonlijk yogagerief als yogamat, kussentje, handdoek. Er zijn ook yogamatten beschikbaar.

Begeleiding: Hendrik Monballieu, Yoga vanuit het hart

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid