Yoga op maandag

Deze sessies zijn bedoeld voor iedereen die ‘tijd nemen voor zichzelf ’ belangrijk vindt. Yoga heeft effect op je algehele welzijn en geluksgevoel. Yoga maakt je gezonder, meer energiek, meer in staat om van het leven te genieten en te houden van jezelf en van de anderen. Al snel wordt je lichaam strakker, leniger en krachtiger. Maar ook op mentaal en emotioneel vlak ga je jezelf een boost ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 14 juni 2021 tot 12 juli 2021 (ma van 9:30 tot 11:00,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 30.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 6.0 Basistarief: 30,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Links

Deze sessies zijn bedoeld voor iedereen die ‘tijd nemen voor zichzelf ’ belangrijk vindt. Yoga heeft effect op je algehele welzijn en geluksgevoel.
Yoga maakt je gezonder, meer energiek, meer in staat om van het leven te genieten en te houden van jezelf en van de anderen. Al snel wordt je lichaam strakker, leniger en krachtiger. Maar ook op mentaal en emotioneel vlak ga je jezelf een boost geven. Na een poosje merk je dat je stress beter het hoofd kan bieden waardoor jij je beter in je vel voelt. We putten uit een diversiteit van yogaoefeningen. We leren onszelf beter te begrijpen en ontwikkelen een gezonde discipline. Het blijft vooral leuk en inspirerend. Kom meegenieten van deze unieke ervaring.

Meebrengen: je mondmasker, je yogamatje, je glimlach, open mind, flesje water, dekentje of badhanddoek, eventueel kussentje.
Een les gemist? Kom er gerust bij op een ander dagdeel! Voor starters en gevorderden, mannen en vrouwen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid