Yeti-Gullegem

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex met 30 cellen, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. GlowGolf® maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel glow-in-the-dark-minigolf met 15 holes in een ijsdecor dat wordt uitgelicht met blacklight. Kom met je gezin, vrienden, familie of met je collega’s. ...


Waar
Yeti-Gullegem
Driemasten 39, 8560 Gullegem (Wevelgem)
Wanneer
Links

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex met 30 cellen, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat.

GlowGolf® maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel glow-in-the-dark-minigolf met 15 holes in een ijsdecor dat wordt uitgelicht met blacklight. Kom met je gezin, vrienden, familie of met je collega’s.

Bijlwerpen, ook wel Urban Axe Throwing genoemd is een nieuwe hippe activiteit. Lumberjacks Gullegem heeft 5 banen/lanes, op elke baan kan je met max 8 p gooien.

Indoor Airsoft Smart Shooting Range is een extreem leuke, intens competitieve elektronische schietbaan. Je kan deze activiteit zowel individueel als in groepsverband komen beleven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid