Xander De Rycke - Bekend & Bescheiden

Drie jaar na zijn succesvolle show Quarterlifecrisis (2018) palmt Xander De Rycke De Schakel weer in met een minstens even scherpzinnig en hilarisch vervolg. De overgang van twintiger naar dertiger heeft hij intussen overleefd en de angsten en onzekerheden die ermee gepaard gaan overwonnen. Of toch niet? In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe vat hij samen wat iedereen gemist ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
28/03 van 00:00 to22:00
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 22.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.4 Basistarief: 22,00 €; -26 jaar: 20,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Drie jaar na zijn succesvolle show Quarterlifecrisis (2018) palmt Xander De Rycke De Schakel weer in met een minstens even scherpzinnig en hilarisch vervolg. De overgang van twintiger naar dertiger heeft hij intussen overleefd en de angsten en onzekerheden die ermee gepaard gaan overwonnen. Of toch niet?

In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren. Want, mocht je er nog aan twijfelen, Xander is zeker bekender geworden. Toch is hij nog steeds dezelfde bescheiden jongen gebleven.

Verwacht een twee uur durend spervuur aan observaties en verhalen uit zijn eigen leven die toevallig wel heel herkenbaar klinken. Bekend & Bescheiden is Xanders beste voorstelling en hij zou niet willen dat je het mist. Bescheiden als hij is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid