Workshop lepelsnijden

Ik volgde zelf mijn eerste workshop lepelsnijden eind 2017, ik voelde toen een vonkje dat ik nu graag wil doorgeven in de vorm van workshops. Deze workshops verbinden mijn verleden als leerkracht met een nieuwe passie voor het werken met vers hout. Het is een geweldig gevoel om zelf een voorwerp te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw ...


Waar
De Maakkamer
Nieuwstraat 6, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 90.0 Basistarief: 90,00 €
Reservatie
www.demaakkamer.be/home
Leeftijd
16+
Links

Ik volgde zelf mijn eerste workshop lepelsnijden eind 2017, ik voelde toen een vonkje dat ik nu graag wil doorgeven in de vorm van workshops. Deze workshops verbinden mijn verleden als leerkracht met een nieuwe passie voor het werken met vers hout. Het is een geweldig gevoel om zelf een voorwerp te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel.
Ik ontvang jullie graag in een groene omgeving, waar we even weg van drukte en tijd samen kunnen genieten van de natuur en het houtsnijden. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel.

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee of een glaasje water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid