Winterse griezeltocht

De winterse griezeltocht is een wandeltocht van 5,5 km met als rode draad een griezelverhaal. Op de tocht kom je 7 borden tegen met een QR-code. Na het scannen van deze code kan je via je smartphone een deel van het griezelverhaal beluisteren. Na elk audiofragment met de stem van BENT VAN LOOY krijgen de kinderen als extraatje een opdracht die ze onderweg kunnen vervullen. De verhalen zijn ...


Waar
Wijnbergkerk
Oleanderstraat , 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: stragier.deboosere@skynet.be, ebernaerts@telenet.be

De winterse griezeltocht is een wandeltocht van 5,5 km met als rode draad een griezelverhaal. Op de tocht kom je 7 borden tegen met een QR-code. Na het scannen van deze code kan je via je smartphone een deel van het griezelverhaal beluisteren.
Na elk audiofragment met de stem van BENT VAN LOOY krijgen de kinderen als extraatje een opdracht die ze onderweg kunnen vervullen. De verhalen zijn opgesplitst in een verhaal voor –10 jarigen en een iets griezeliger voor +10 jarigen.

Start bij het eerste bord aan de Wijnbergkerk, Oleanderstraat te Wevelgem. Scan daar de QR codes voor het verhaal én voor de route in PDF.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid