Winter Woorden

Winterwoordennacht is sowieso altijd een literair en muzikaal lichtpuntje in donkere winterdagen, maar deze keer misschien nog meer dan anders. Door de coronacrisis moeten we ook Winterwoordennacht annuleren, maar het literair evenement vindt zich tegelijk heruit. Met de start van de Poëzieweek op 28 januari lanceren we een heuse Winterwoordenmaand met QR-codes! Je vindt de QR-codes verspreid ...


Waar
Verschillende locaties in Waregem
Markt , 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Links

Winterwoordennacht is sowieso altijd een literair en muzikaal lichtpuntje in donkere winterdagen, maar deze keer misschien nog meer dan anders. Door de coronacrisis moeten we ook Winterwoordennacht annuleren, maar het literair evenement vindt zich tegelijk heruit.

Met de start van de Poëzieweek op 28 januari lanceren we een heuse Winterwoordenmaand met QR-codes! Je vindt de QR-codes verspreid in het Waregemse straatbeeld, waar literaire fragmenten digitaal tot leven komen door leerkrachten van de stedelijke kunstacademie. Teksten van onder andere TOM LANOYE (één van de meest veelzijdige en bekroonde auteurs van zijn generatie), SECKOU OUOLOGUEM (Antwerps stadsdichter met scherpe tong), DELPHINE LECOMPTE (dichteres met een hoek af en deelneemster aan De Slimste Mens) en FLEUR PIERETS (journaliste, activiste en romanschrijfster) krijgen een virtueel jasje.

Benieuwd? Ga wandelen met je smartphone, scan de QR codes en laat je verrassen door hartverwarmende woorden. Je vindt ze op verschillende locaties in Waregem en deelgemeenten vanaf 28 januari 2021, een hele maand lang.

Winter Woorden is een fijne samenwerking tussen de bibliotheek, cc De Schakel, de cultuurdienst & de stedelijke kunstacademie.

Op de website van WinterWoordenNacht vind je een kaartje met alle WinterWoorden-locaties: winterwoordennacht.waregem.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid