What my body knew and forgot to tell me

What my body knew and forgot to tell me is een tentoonstelling die verschillende vormen van lichamelijke kennis verkent. Zeven kunstenaars werden uitgenodigd om in het Kunstenhuis in Harelbeke plaatsgebonden werk te creëren. Het zintuiglijke en niet-rationele vormen een gedeelde stimulans binnen hun praktijk. De tentoonstelling vestigt de aandacht op onze fysieke kennis die in vergetelheid is ...


Waar
Kunstenhuis Marktstraat 100
Marktstraat 100, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 14 mei 2021 tot 18 juli 2021 (za van 14:00 tot 18:00, zo van 14:00 tot 18:00)
Organisatie
Kunstenhuis Marktstraat 100
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
calendly.com/what-your-body-knew/what...
Links

What my body knew and forgot to tell me is een tentoonstelling die verschillende vormen van lichamelijke kennis verkent. Zeven kunstenaars werden uitgenodigd om in het Kunstenhuis in Harelbeke plaatsgebonden werk te creëren. Het zintuiglijke en niet-rationele vormen een gedeelde stimulans binnen hun praktijk. De tentoonstelling vestigt de aandacht op onze fysieke kennis die in vergetelheid is geraakt en vaak onaangeroerd blijft. Afstappend van de frequente focus op het verbale, nodigen we uit om te voelen en te omarmen wat het lichaam weet, maar het verstand niet onder woorden kan brengen.

Met Anaïs Chabeur, Maikel De Greve, Thuy Lê Thi Thu, Sander Misplon, Fieke Ruitinga, Juliane Schreiber en Bram Van Breda.

Gecureerd door Camille Bladt en Margo Veeckman.

Dit project kwam tot stand met de genereuze steun van Kunstenhuis, de Vlaamse Overheid, Cera, Stad Harelbeke en Notebaert Produktie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid