Webinar 'Eindelijk af van de sigaret!'

Zit je met een onderhuids of meer dwingend verlangen om van het roken af te raken? Ben je op zoek naar inspiratie en kennis, maar verdwaal je in het aanbod van methodes en hulpmiddelen? Wil je een boost geven aan je motivatie? Tabakologe Els Demuynck begeleidde al veel mensen naar een tevreden leven zonder sigaret. Zij deelt haar jarenlange ervaring over de valkuilen en mogelijkheden om te ...


Waar
thuis
in je kot, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Christelijke Mutualiteit
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
gezondheidsbevordering.zwvl@cm.be
Leeftijd
18+
Links

Zit je met een onderhuids of meer dwingend verlangen om van het roken af te raken? Ben je op zoek naar inspiratie en kennis, maar verdwaal je in het aanbod van methodes en hulpmiddelen? Wil je een boost geven aan je motivatie?

Tabakologe Els Demuynck begeleidde al veel mensen naar een tevreden leven zonder sigaret. Zij deelt haar jarenlange ervaring over de valkuilen en mogelijkheden om te stoppen met roken.

De webinar 'Eindelijk af van de sigaret!' is een een inspirerende voordracht. Op het einde van de voordracht is er ruimte om vragen te stellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid