Web-workshop ‘Betaal ik ook teveel voor mijn energiefactuur?’

Web-workshop ‘Betaal ik ook teveel voor mijn energiefactuur?’ door Willy Messiaen, regioverantwoordelijke Seniornet West-Vlaanderen vzw. Dinsdag 2 februari 2021 van 9 tot 11.30 uur Er zijn vandaag zoveel energieleveranciers en allemaal hebben ze verschillende prijzen. Daarnaast worden de heffingen van de overheden aanzienlijk verhoogd. Dan komt onvermijdelijk de vraag: Wat zal ik nu meer ...


Waar
Vanuit huis
/ , 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vief West-Vlaanderen
Prijs
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €
Reservatie
info.west@vief.be
Telefoon: 056 25 72 61
Contact
info.west@vief.be
Fax: 056 25 72 61
Links

Web-workshop ‘Betaal ik ook teveel voor mijn energiefactuur?’ door Willy Messiaen, regioverantwoordelijke Seniornet West-Vlaanderen vzw.

Dinsdag 2 februari 2021 van 9 tot 11.30 uur

Er zijn vandaag zoveel energieleveranciers en allemaal hebben ze verschillende prijzen. Daarnaast worden de heffingen van de overheden aanzienlijk verhoogd. Dan komt onvermijdelijk de vraag: Wat zal ik nu meer moeten betalen voor mijn energie en zijn er goedkopere alternatieven?

In samenwerking met de VREG werd deze materie gescreend. Zowel elektriciteit als aardgas worden bekeken, evenals de verschillende mogelijke contracten per leverancier. Tevens bekijken we hoe we energie kunnen besparen en of groepsaankopen betere voorwaarden kunnen aanbieden. Ook de provincie West-Vlaanderen biedt iedereen de kans om vrijblijvend aan te sluiten bij een groepsaankoop groene stroom en gas tot 10 februari 2020. Ook dit wordt toegelicht en becommentarieerd.

Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is zorgeloos te gebruiken op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).

Prijs: € 6 per persoon
Maximum 15 deelnemers.

Elke deelnemer dient te beschikken over bij voorkeur een computer of een tablet (eventueel een smartphone) met audio- en videofunctie.
Zorg alvast dat u de laatste jaarafrekening van uw leverancier bij u heeft zodat u uw concrete situatie kan berekenen.

Enkele dagen vooraf ontvangt u een bevestiging en een link tot deelname.

Inschrijven is betalen via overschrijving op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 020221 - aantal personen - telefoonnummer.

Info en inschrijven?
Vief West-Vlaanderen vzw | Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be www.vief.be/webworkshop_energiefactuur

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid