Watergewenning kinderen van het 1° en 2° leerjaar Groep 1

Om te kunnen deelnemen aan de cursus leren zwemmen, dienen de kinderen een watergewenningsbrevetje te hebben. De kinderen moeten aantonen dat ze de basisvaardigheden onder de knie te hebben, door volgende proefjes af te leggen: - Zonder hulp springen van de badrand in het water - Kopje onder water en belletjes blazen onder water - Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden Deze ...


Waar
Zwembad Ter Leie
Speiestraat 32, 8940 Wervik
Wanneer
Van 11 september 2021 tot 25 september 2021 (za van 16:00 tot 16:45,
Organisatie
Dienst Vrije Tijd Wervik
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Basistarief: 25,00 €; Niet Inwoners stad Wervik: 40,00 €
Reservatie
www.wervik.be/webshop
Leeftijd
6+
Links

Om te kunnen deelnemen aan de cursus leren zwemmen, dienen de kinderen een watergewenningsbrevetje te hebben. De kinderen moeten aantonen dat ze de basisvaardigheden onder de knie te hebben, door volgende proefjes af te leggen:

- Zonder hulp springen van de badrand in het water
- Kopje onder water en belletjes blazen onder water
- Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden

Deze proefjes kunnen afgelegd worden in het zwembad Ter Leie, bij voorkeur tijdens minder drukke momenten. Je vraagt aan één van de redders mo de proefjes af te nemen.

Oefening baart kunst, als ouders komen jullie best regelmatig met de kindjes naar het zwembad, om er te spelen in het water en spelenderwijs de zwemvaardigheden aan te leren.

Start inschrijvingen op woensdag 1 september om 17.00uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid