Watergewenning 3de kleuterklas Groep 2

Voor kinderen van het derde kleuter zo worden de vaardigheden aangeleerd, om nadien veilig te leren zwemmen. - Zonder hulp springen van de badrand in het water - Kopje onder water en belletjes blazen onder water - Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden Deze proefjes kunnen afgelegd worden in het zwembad Ter Leie, bij voorkeur tijdens minder drukke momenten. Je vraagt aan één ...


Waar
Zwembad Ter Leie
Speiestraat 32, 8940 Wervik
Wanneer
Van 12 juni 2021 tot 26 juni 2021 (za van 16:15 tot 17:00,
Organisatie
Dienst Vrije Tijd Wervik
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Basistarief: 25,00 €; Niet Inwoners stad Wervik: 40,00 €; Sociaal tarief: 5,00 €
Reservatie
www.wervik.be/webshop
Contact
sport@wervik.be
Leeftijd
4+
Links

Voor kinderen van het derde kleuter zo worden de vaardigheden aangeleerd, om nadien veilig te leren zwemmen.

- Zonder hulp springen van de badrand in het water
- Kopje onder water en belletjes blazen onder water
- Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden

Deze proefjes kunnen afgelegd worden in het zwembad Ter Leie, bij voorkeur tijdens minder drukke momenten. Je vraagt aan één van de redders mo de proefjes af te nemen.

Oefening baart kunst, als ouders komen jullie best regelmatig met de kindjes naar het zwembad, om er te spelen in het water en spelenderwijs de zwemvaardigheden aan te leren.

Opgelet!

Voor deze zwemcursussen kan enkel en alleen via de website van stad Wervik, vanaf woensdag 5 mei om 17.00u, ingeschreven worden: www.wervik.be/webshop.

Let op : de zwemlessen en de watergewenningslessen zijn snel volzet. Heb je nog nooit met de webshop gewerkt? Zorg dan dat je je enkele dagen op voorhand al registreert, zo kan je je op woensdag 5 mei snel aanmelden en je kind inschrijven.

Indien je niet beschikt over een computer met internet verbinding kan je hiervoor terecht in de BIB van Wervik of de BIB van Geluwe. De BIB Wervik en Geluwe is open op woensdag van 14.00u tot 19.00u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid