Wat 'The Seven Habits of Highly Effective People' van 'Stephen R. W. Covey' kan betekenen voor jou als snelle denker.

Gratis masterclass voor hoogbegaafde en/of snel denkende volwassenen Er was eens … mijn levensloop vóór 2012 Mijn carrière en mijn leven verliepen met grote ups en diepe downs. Het ene moment was ik volledig in de flow, was ik grenzen aan het verleggen, zat ik bijvoorbeeld in een super leuk en moeilijk project waarin ik het ene ‘eureca’ moment na het andere had. Een heel moeilijke opdracht ...


Waar
Gromicoach
Sint-Anna 25, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
GromiCoach
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.growth-mindset.be/covey-voor-snel...
Contact
rudo@growth-mindset.be
Leeftijd
18+
Links

Gratis masterclass voor hoogbegaafde en/of snel denkende volwassenen

Er was eens … mijn levensloop vóór 2012
Mijn carrière en mijn leven verliepen met grote ups en diepe downs. Het ene moment was ik volledig in de flow, was ik grenzen aan het verleggen, zat ik bijvoorbeeld in een super leuk en moeilijk project waarin ik het ene ‘eureca’ moment na het andere had. Een heel moeilijke opdracht maar ik was grenzen aan het verleggen. Ik voelde mij onoverwinnelijk en vol energie. Heerlijk.

Maar dan opeens kreeg ik heel veel tegenwerking van één of meer collega’s. Dan had ik zoiets van ‘Jongens komaan, we zijn goed bezig, dit is echt de beste aanpak’.

En dan opeens, out of the blue, werd ik bij mijn baas geroepen. Er werden zaken gezegd die ik helemaal niet kon plaatsen. Er werden zaken gezegd van:

‘Je bent wel vrij hard en soms wel een beetje grof tegen je collega’s’, ‘Je moet beter bewaken wat haalbaar is, je maakt heel onrealistische voorstellen, die kunnen toch nooit werken’, … , ‘Heb ook wat aandacht voor je collega’s, je wordt toch als vrij asociaal ervaren’, ‘Je luistert niet naar je collega’s en komt heel drammerig over’, …

Dan viel van het ene moment op het andere mijn hele wereld in elkaar. De vragen, gedachten bleven in mijn hoofd malen: ‘onbegrijpelijk’, ‘oneerlijk’, ‘waarom’, ‘ik ga ….? Ja, wat kan ik eigenlijk doen’, ‘Ze zullen nog wel eens zien’, …. En per gedachte steeg de woede en de stress. Tot op het punt dat ik volledig uitgeput was. Met de moed der wanhoop ging ik weer naar mijn werk. Niemand zegde nog iets over het incident. Het leek weer business as usual. Maar mijn argwaan was groot.

Deze ups en downs herhaalde zich steeds. Regelmatig spuwde ik ook ’s morgens mijn gal (letterlijk). Dan was ik uitgeput voor de rest van de dag. Maar telkens er een nieuwe belangrijke uitdaging was, sprong ik toch weer in de bres met het gedacht : ‘Dit is nu echt belangrijk voor onze klant’. … tot het punt in 2011/2012 waar ik volledig crashte, eerst lichamelijk en dan ook geestelijk.

Dankzij de juiste coach in 2012 die mij aanrade het boek ‘The Seven Habits of Highly Effective People‘ van ‘Stephen R. W. Covey’ te lezen is er voor mij een hele nieuwe wereld open gegaan.
Pas later ontdekte ik dat ik ook hoogbegaafd was en sindsdien ben ik gefascineerd geweest tussen de link met dit boek.

In deze gratis masterclass deel ik die ervaringen en heel wat kennis met jou.

https://www.growth-mindset.be/covey-voor-snel-denkenden/

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid