Wandeling door Gullegem

We trekken maandelijks onze stapschoenen aan! Samen genieten we van een kleine, ontspannen maar deugddoende wandeling in de directe omgeving. We vertrekken vanuit Het Knooppunt en doorkruisen het mooie Gullegem. Ook voor wie minder goed ter been is, is het belangrijk om buiten te komen en op een aangepast tempo een wandeling te maken. We zorgen ervoor dat de wandeling toegankelijk is voor ...


Waar
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
hetknooppunt@wevelgem.be
Telefoon: 056 43 20 80
Contact
hetknooppunt@wevelgem.be
Fax: 056 43 20 80

We trekken maandelijks onze stapschoenen aan! Samen genieten we van een kleine, ontspannen maar deugddoende wandeling in de directe omgeving.
We vertrekken vanuit Het Knooppunt en doorkruisen het mooie Gullegem.
Ook voor wie minder goed ter been is, is het belangrijk om buiten te komen en op een aangepast tempo een wandeling te maken.
We zorgen ervoor dat de wandeling toegankelijk is voor mensen in een rolwagen, met een rollator, met een wandelstok. Heb je zelf geen begeleider voor je rolwagen, dan zoeken wij een vrijwilliger. Heb je het moeilijk om zelf naar hier te komen, laat ons gerust iets weten, wij komen je dan ophalen.
Wil je graag een rolwagen begeleiden tijdens de wandeling, laat ons dan zeker iets weten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid