VITRINE PERPLX: Common Ground

De compagnie bestaat uit zes succesvolle circusartiesten die elkaar leerden kennen tijdens hun studie aan ACaPA te Tilburg. Zo werkten ze als duo, solo en als onderdeel van verschillende internationaal succesvolle gezelschappen (Compagnie XY, Cirque Éloize, Circus Roncalli, Cirkus Cirkör, The 7 fingers…). ‘Common Ground’ is hun eerste collectieve project. Rasartiesten met veel goesting en ...


Waar
Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
vzw PERPLX
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 6,00 €
Reservatie
www.perplx.be/programmavitrine/
Telefoon: 056 23 98 55
Contact
Fax: 056 23 98 55
Leeftijd
6+
Links

De compagnie bestaat uit zes succesvolle circusartiesten die elkaar leerden kennen tijdens hun studie aan ACaPA te Tilburg. Zo werkten ze als duo, solo en als onderdeel van verschillende internationaal succesvolle gezelschappen (Compagnie XY, Cirque Éloize, Circus Roncalli, Cirkus Cirkör, The 7 fingers…).


‘Common Ground’ is hun eerste collectieve project. Rasartiesten met veel goesting en bakken ervaring onderzoeken in deze overrompelende creatie de gemeenschappelijke grond tussen hen en hun publiek en proberen ze onze gemeenschappelijke toekomst te begrijpen.

Een toekomstvisie van, door en met topcircus.
Een toekomstvisie in een collectieve gedachte en verantwoordelijkheid.
Maar ook en vooral een circusfeest.

Het was de bedoeling dat deze coproductie op het Festival PERPLX editie 2019 in première zou gaan, maar door een beenbreuk van een artiest hebben we pijn in hart deze première moeten annuleren. Dus de voorstelling op PERPLX werd verschoven naar 2020 en toen kwam Corona. En nu kan het wel, met volle goesting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid