Verjaardagsfeestje bij Speelpunt Zwevegem

Ben je jarig en wil je dat met al je vriend(inn)en en familie vieren?! Beleef een onvergetelijk verjaardagsfeest in Speelpunt Zwevegem. Wat heeft Lemmie in petto voor de jarige? - Toegang tot alle avonturen voor alle kinderen - Hij geeft de jarige een cadeau met een spetterend bezoek aan één van de LAGO-zwemparadijzen en een heel mooi verjaardagsboekje om alle leuke herinneringen in te ...


Waar
Speelpunt Zwevegem
Bekaertstraat 4, 8550 Zwevegem
Wanneer
Van 23 april 2019 tot 1 januari 2040 (wo van 12:00 tot 19:00, vr van 15:00 tot 19:00, za van 10:00 tot 19:00, zo van 10:00 tot 19:00)
Organisatie
Speelpunt Zwevegem
Prijs
€ 12.0 Basistarief: 12,00 €
Leeftijd
2+

Ben je jarig en wil je dat met al je vriend(inn)en en familie vieren?!
Beleef een onvergetelijk verjaardagsfeest in Speelpunt Zwevegem.

Wat heeft Lemmie in petto voor de jarige?
- Toegang tot alle avonturen voor alle kinderen
- Hij geeft de jarige een cadeau met een spetterend bezoek aan één van de LAGO-zwemparadijzen en een heel mooi verjaardagsboekje om alle leuke herinneringen in te verzamelen.
- Een fantastisch feestje met eindeloos veel speelpret in Speelpunt.
- Heerlijk smullen aan de versierde feesttafel!
- Super toffe uitnodigingen voor de gasten. Je kan ze eenvoudig downloaden via https://www.speelpunt.be/nl/feestjes/verjaardagsfeestjes/.
- Een toffe verjaardagskroon.
- En natuurlijk een cadeautje van Lemmie.

Tip!
Een feestje organiseren, maar toch liever de grote drukte vermijden? Op woensdag en vrijdag genieten alle ouders en kinderen van een super en aangenaam verjaardagsfeestje!
Breng ook zeker je fototoestel mee om leuke herinneringen vast te leggen en nadien in te kleven in je super leuk verjaardagsboekje.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief toegangsticket t.w.v. € 9,90.

Meer info: https://www.speelpunt.be/nl/feestjes/verjaardagsfeestjes/

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid