VEISTERS - vensters met betekenis

Het Deerlijkse straatbeeld mee op vrolijken en je tekentalenten nog eens de vrije loop laten? Twee vliegen in één klap. Met VEISTERS bieden we je de perfecte kans om die twee vliegen in één klap te slaan. Zin om mee aan de slag te gaan? Ideaal, we hebben drie opties voor jou. * Heb je een raam én goesting om te tekenen? De perfecte combinatie. Kom een gratis raamstift ontlenen in de bib (of ...


Waar
Ontmoetingscentrum d'Iefte
Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vrijetijdsdiensten Deerlijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: 056 71 89 81

Het Deerlijkse straatbeeld mee op vrolijken en je tekentalenten nog eens de vrije loop laten? Twee vliegen in één klap. Met VEISTERS bieden we je de perfecte kans om die twee vliegen in één klap te slaan. Zin om mee aan de slag te gaan?
Ideaal, we hebben drie opties voor jou.
* Heb je een raam én goesting om te tekenen?
De perfecte combinatie. Kom een gratis raamstift ontlenen in de bib (of gebruik je eigen stiften) en laat je gaan op je veister. Zorg dat de tekening goed zichtbaar is vanaf de straat. Je krijgt ook een raamsticker mee, zodat alle tekeningen aan elkaar gelinkt kunnen worden.
Klaar met tekenen? Deel een foto van je veister op facebook of instagram met de hashtag #veisters en tag @deerlijkzomert! Zet er ook even de straatnaam bij.
* Heb je een raam én wil je je raam laten betekenen?
Even goed! Mail naar cultuur@deerlijk.be, wij sturen een tekenaar langs om ook jouw raam van de nodige betekenis te voorzien.
Maak zeker duidelijke afspraken met de tekenaar over wat je wel of niet op je raam wilt, of laat je eens volledig verrassen.
* Heb je geen raam maar wil je graag tekenen?
Kan ook! Mail naar cultuur@deerlijk.be en we brengen je in contact met een geschikt veister.

Deze activiteit is onderdeel van #ikzomerwestvlaams.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid