Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag bekijken in deze basiscursus. Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken, het is vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je leert in deze driedelige korte lesreeks eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke ...

- Waar
-
Zaal Lindelei
Stationsstraat , 8860 Lendelede - Wanneer
- 10/03 van 10:00 to13:00
- 31/03 van 10:00 to13:00
- 28/04 van 10:00 to13:00
- 26/05 van 10:00 to13:00
- 16/06 van 10:00 to13:00
- Organisatie
- Vormingplus mzw
- Prijs
- € 180.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 36.0 Basistarief: 180,00 €; Sociaal tarief - 90.00: 90,00 €; Studententarief - 90.00: 90,00 €; UiTPAS kansentarief - 36.00: 36,00 € - Reservatie
-
info@vormingplusmzw.be
vormingplusmzw.be/activiteit/9336
Telefoon: 056/260600
- Contact
-
info@vormingplusmzw.be, info@vormingplusmzw.be
Fax: 056/260600, 056/260600 - Leeftijd
- 18+
- Links
Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag bekijken in deze basiscursus.
Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken, het is vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je leert in deze driedelige korte lesreeks eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je werkt o.a. met seizoensingrediënten, de verschillende graansoorten, de plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.
De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken of in gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden, voor beginners en gevorderden.
www.dezonnekeuken.be
Begeleiders: Peter Vandermeersch
Bron: UiTinVlaanderen.be