Urban Golf Kortrijk

Urban golf is het alternatieve broertje van golf. Het speelterrein is geen kortgeknipte green, maar het grijs van de stad. De doelwitten zijn bomen, banken, vuilbakken,.... Samen met je groep maken we een parcours op maat. We tonen je Kortrijk zoals je dit nog nooit zag. Urban Golf Kortrijk organiseert sinds 2010 deze activiteit voor groepen. Via Urban Golf ontdek je op een sportieve manier de ...


Waar
Kortrijk 1302
Begijnhofpark z/n, 8500 Kortrijk
Wanneer
Organisatie
Urban Golf Kortrijk
Reservatie
Bestel tickets
Leeftijd
18+
Links

Urban golf is het alternatieve broertje van golf. Het speelterrein is geen kortgeknipte green, maar het grijs van de stad. De doelwitten zijn bomen, banken, vuilbakken,.... Samen met je groep maken we een parcours op maat. We tonen je Kortrijk zoals je dit nog nooit zag. Urban Golf Kortrijk organiseert sinds 2010 deze activiteit voor groepen.

Via Urban Golf ontdek je op een sportieve manier de stad Kortrijk. We nemen je mee langs een parcours waarbij je de minder gekende, maar mooiste kanten van de stad Kortrijk tonen.
We leren je de basisknepen van het golfspel en passen het parcours aan in functie van eventuele andere activiteiten die je die dag wenst te doen.
Optioneel kunnen we ook zorgen voor een degustatieroute en nachtgolf.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid