UITVERKOCHT - Compagnie Cecilia - Locke

Locke wordt een muzikale, ritmische, emotioneel subtiele ontploffing van emoties, die niemand onberoerd zal laten. Met Tom Vermeir en Koen De Graeve. Ivan Locke, een plichtsbewuste werfleider en goede vader, vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechts af te slaan waar hij normaal links moet. Stap voor stap komen we te weten wat Ivan leidt om ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; ADD: 19,00 €; Jongeren: 7,00 €
Reservatie
www.cchetspoor.be
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 425
Links

Locke wordt een muzikale, ritmische, emotioneel subtiele ontploffing van emoties, die niemand onberoerd zal laten. Met Tom Vermeir en Koen De Graeve.

Ivan Locke, een plichtsbewuste werfleider en goede vader, vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechts af te slaan waar hij normaal links moet. Stap voor stap komen we te weten wat Ivan leidt om heel zijn leven op het spel te zetten gedurende de anderhalf uur durende autorit die op zijn beslissing volgt.

LOCKE is gebaseerd op één van de strafste filmscenario’s ooit qua structuur en personages (van de hand van Steven Knight, de man achter o.a. Peaky Blinders). LOCKE gaat over verantwoordelijkheid nemen en principes volgen, ook als je er alles door dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid belangrijker is dan alles.

Samen met klasbakken Tom Vermeir en Koen De Graeve zet Yahya Terryn zijn tanden in dit hartverscheurende verhaal dat zich afspeelt tijdens 1 autorit. Elke avond speelt 1 van de 2 acteurs de hoofdrol en de andere neemt de 5 bijrollen voor zijn rekening. De avond erop kan alles omdraaien. Een theatrale tour de force kortom. De soundtrack van de hand van Johannes Verschaeve, Luk Vermeir, Frederik Heuvinck en Ben Brunin zet alles extra onder stoom.

“Koen De Graeve en Tom Vermeir spelen (nu al) de theaterhit van het jaar.” Els Van Steenberghe
**** knack

Tekst en regie Yahya Terryn
Spel Koen De Graeve, Tom Vermeir
Live-muziek Ben Brunin, Frederik Heuvinck, Luk Vermeir, Johannes Verschaeve
Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid