UiTPAS Zuidwest Zomertour 2021 @ Kidsnamiddag, Transfo Zwevegem

De UiTPAS Zuidwest Zomertour trekt in de zomervakantie rond langs evenementen, pleinen en buurten met een caravan gevuld met enorm veel leuks! We staan klaar voor een babbeltje met jongeren en volwassenen, spelen er op los met kinderen en maken jullie wegwijs in de wereld van de UiTPAS! De UiTPAS is een vrijetijdskaart waarmee je punten spaart bij het deelnemen aan activiteiten, om die dan in ...


Waar
Transfo
Blokellestraat 113 B, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Zuidwest
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
uitpas@zuidwest.be

De UiTPAS Zuidwest Zomertour trekt in de zomervakantie rond langs evenementen, pleinen en buurten met een caravan gevuld met enorm veel leuks! We staan klaar voor een babbeltje met jongeren en volwassenen, spelen er op los met kinderen en maken jullie wegwijs in de wereld van de UiTPAS!

De UiTPAS is een vrijetijdskaart waarmee je punten spaart bij het deelnemen aan activiteiten, om die dan in te ruilen voor leuke voordelen. En daarmee is onze caravan gevuld! Indien je nog geen UiTPAS hebt kan je die gratis bij ons verkrijgen.

De UiTPAScaravan strijkt neer op zondag 25 juli in Zwevegem op de Transfo-site. Vind al onze omruilvoordelen op www.uitpas.be en wie weet mag jij met iets leuks naar huis!

Tot dan? Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid