Uitleenmoment Fietsbieb Menen

De Fietsbieb geeft gezinnen met jonge kinderen de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen tegen een lage prijs. Wat is een fietsbieb? Leden van de fietsbieb kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een jaar lang een fiets lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde. De geleende fiets kan men inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb. Een heel jaar lang! Lid worden van de ...


Waar
fietsbieb menen
poststraat 9, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 20.0 Basistarief: 20,00 €; Kansentarief: 4,00 €
Leeftijd
2+

De Fietsbieb geeft gezinnen met jonge kinderen de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen tegen een lage prijs.

Wat is een fietsbieb? Leden van de fietsbieb kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een jaar lang een fiets lenen.

Tweedehands, maar tiptop in orde. De geleende fiets kan men inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb. Een heel jaar lang! Lid worden van de fietsbieb Lid worden kost 20 euro voor 1 jaar.

Wie een kinderfiets in goede staat aan de Fietsbieb schenkt, is meteen een jaar gratis lid. Die fiets wordt nagekeken, volledig in orde gebracht en krijgt een nieuw leven.

Bij het lenen van een fiets wordt 20 euro waarborg gevraagd. Die krijgt je terug wanneer je de fiets in goede staat terug inlevert.

Wanneer? De fietsbieb zal telkens de derde zaterdag van de maand geopend zijn en dit van 10:00 tot 12:00. Voorlopig nog enkel op afspraak.

Heb je thuis nog een kinderfietsje staan, dan kan je dit aan de Fietsbieb schenken in ruil voor een jaar gratis lidmaatschap (dat je zelf kan gebruiken of kan schenken aan iemand anders).

Jouw fietsje krijgt een tweede leven bij een ander kind!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid