TWEEKLANK: Témé Tan + Emy // UITGESTELD

BELANGRIJK!! We moeten dit concert spijtig genoeg ANNULEREN. We brengen alle tickethouders persoonlijk op de hoogte. We kijken samen met de artiesten om een nieuwe datum te prikken. Keep you posted! Tweeklankconcert Témé Tan (Try out) Tanguy Haesevoets, beter bekend als Témé Tan, reisde in z'n jonge leven al de halve wereld rond en dat is te horen aan z'n muziek. Hij komt uit Kinshasa, maakte ...


Waar
AHA!
Tientjesstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 12.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.4 Basistarief voorverkoop
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

BELANGRIJK!! We moeten dit concert spijtig genoeg ANNULEREN. We brengen alle tickethouders persoonlijk op de hoogte. We kijken samen met de artiesten om een nieuwe datum te prikken. Keep you posted!

Tweeklankconcert

Témé Tan
(Try out)

Tanguy Haesevoets, beter bekend als Témé Tan, reisde in z'n jonge leven al de halve wereld rond en dat is te horen aan z'n muziek. Hij komt uit Kinshasa, maakte van Brussel zijn thuis, studeerde in Andalusië en als je de sporen van zijn hart volgt, brengen die je in Japan, Brazilië, Peru en Guinea. Uit al die landen nam hij een muzikaal souvenirtje mee en liet dit achter op z'n titelloze debuutalbum dat eind 2017 verscheen. Témé Tan heeft maar één doel: mensen laten dansen! Daar slaagt hij met verve in dankzij z'n exotische mix van minimalistische grooves met een moderne popvibe, onstuimige beats en zwoele harmonieën met invloeden uit zouk, rumba, bossanova en congotronic. Getipt als ‘Most Promising Artist' door Red Bull Elektropedia, staat Témé Tan aan de vooravond van een bloeiende carrière! Deze zot getalenteerde globetrotter brengt op deze try out een mix van nieuw werk en oude hits.

"Impressively addictive" – The Line Of Best Fit (UK)
Voor fans van: Stromae, Konono No. 1, Jai Paul

Emy

Amper eenentwintig is de in Parijs geboren Emy Kabore, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten in Europa. Met haar unieke stem en internationale progressive/neo soul sound is Emy, samen met de band die haar naam draagt, helemaal klaar de wereld te veroveren! Weinig artiesten leggen de lat voor zichzelf zo hoog, maar de zoektocht naar de perfécte song en sound loont: in het voorjaar van 2020 betovert de gracieuze debuutsingle ‘Freestyle’ heel muziekminnend België. Opvolger ‘Inconvenient’ doet er nog een schep bovenop en bewijst dat eclectisch en aanstekelijk perfect samengaan. Aan beide zijden van de taalgrens vallen pers en radio als een blok, en ook buiten de landsgrenzen worden de oren gespitst. Kuratedby, de mensen achter o.a. Dour Festival en Marsatac, horen en zien dat het goed is en zetten hun schouders mee onder het project waarmee de verovering van Frankrijk is ingezet. Maar eerst nog even schitteren in Harelbeke!

‘Emy weet op haar achttiende meer gevoel, leven en urgentie in haar stem te leggen dan de laatste acht zangeressen van Hooverphonic samen.’ (De Morgen)

Emy Kabore (vocals) Brian Bogaert (guitars) Sander Huys (bass, keys) Anthe Huybrechts (keys) Thibault Goudket (drums)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid