Tweedaagse magazijnverkoop in centrale bibliotheek Kortrijk

De tweejaarlijkse Sinksenboekenverkoop valt door corona helaas in het water, maar op 1 en 2 juni kan je - op afspraak- wél terecht in de magazijnen van de centrale bibliotheek voor een tweedaagse verkoop van afgeschreven materialen. Het aanbod bestaat enerzijds uit romans, non-fictie, strips, jeugdboeken en een kleine collectie vinyl, cd’s en dvd’s uit de reguliere collectie die mogen ...


Waar
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.kortrijk.be/bibliotheek/verkoop
Links

De tweejaarlijkse Sinksenboekenverkoop valt door corona helaas in het water, maar op 1 en 2 juni kan je - op afspraak- wél terecht in de magazijnen van de centrale bibliotheek voor een tweedaagse verkoop van afgeschreven materialen.

Het aanbod bestaat enerzijds uit romans, non-fictie, strips, jeugdboeken en een kleine collectie vinyl, cd’s en dvd’s uit de reguliere collectie die mogen schuiven. Daarnaast bieden we voor de liefhebbers ook erfgoeddubbels en gewiede materialen uit de Kortrijkse Reeks (Conscience, Gezelle, Streuvels en andere Kortrijkse auteurs) aan.

Bij reservatie kan je aangeven voor welke collectie je interesse hebt. De verkoop gaat door op 1 en 2 juni van 9 uur tot 18 uur doorlopend, in twee magazijnen, met respect voor de coronamaatregelen. Je kan énkel op afspraak langskomen. De ingang bevindt zich in de Konventstraat.

Interesse? Boek je tijdslot van 30 minuten via www.kortrijk.be/bibliotheek/verkoop. Inschrijven kan tot en met 30 mei. Je betaalt € 1 per stuk, contant te betalen of met Payconiq. Breng zeker een draagtas mee.
Na reservatie ontvang je een bevestiging van je geboekte tijdslot en de nodige extra informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid