Triunfal Quintet - geannuleerd

Triunfal quintet is een collectief van vijf jonge, gepassioneerde muzikanten. Met hun intens en enthousiast samenspel, nemen ze jou mee op een reis door de prachtige tangomuziek. De groep kent zijn ontstaan aan het Conservatoriumvan Antwerpen. Samengesteld uit klassiek geschoolde en jazzgeoriënteerde muzikanten vindt de groep een gemeenschappelijke deler in de Argentijnse Tango Nuevo van Astor ...


Waar
OC Lauwe
Koningin Astridlaan, 8930 Lauwe (Menen)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 12.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.4 Basistarief: 12,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Triunfal quintet is een collectief van vijf jonge, gepassioneerde muzikanten. Met hun intens en enthousiast samenspel, nemen ze jou mee op een reis door de prachtige tangomuziek.
De groep kent zijn ontstaan aan het Conservatoriumvan Antwerpen. Samengesteld uit klassiek geschoolde en jazzgeoriënteerde muzikanten vindt de groep een gemeenschappelijke deler in de Argentijnse Tango Nuevo van Astor Piazzolla.
Het ensemble stond de laatste jaren al regelmatig op grotere en kleinere podia in België en Nederland.
Met: Linde Verjans (viool), Bram Van Weverberg (accordeon), Juno Kerstens (contrabas), Inti de Maet (gitaar) en Ellen Schepers (piano)

Gratis voor leden Akoestiek Menen

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid