Trio Dhoore - folk

Trio Dhoore is een Vlaamse folkband die ontstond in 2010 en bekend staat voor zijn innovatieve instrumentale composities. Met een ongeremd enthousiasme en een grote liefde voor akoestische muziek creëren Ward, Hartwin & Koen Dhoore een eigen muzikaal verhaal dat door het folk- en wereldmuziek circuit warm onthaald wordt in zowel binnen als buitenland. Hun muziek klinkt folky, soms filmisch, ...


Waar
UZIEN
De Cassinastraat 8, 8540 Deerlijk
Wanneer
28/08 van 20:15 to22:00
Organisatie
Vrijetijdsdiensten Deerlijk
Prijs
€ 14.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.8 Basistarief: 14,00 €
Reservatie
cultuur@deerlijk.be
Contact
cultuur@deerlijk.be
Leeftijd
16+

Trio Dhoore is een Vlaamse folkband die ontstond in 2010 en bekend staat voor zijn innovatieve instrumentale composities. Met een ongeremd enthousiasme en een grote liefde voor akoestische muziek creëren Ward, Hartwin & Koen Dhoore een eigen muzikaal verhaal dat door het folk- en wereldmuziek circuit warm onthaald wordt in zowel binnen als buitenland.
Hun muziek klinkt folky, soms filmisch, modern in zijn eenvoud maar altijd met veel ruimte voor eigen invulling van de luisteraar. Accordeon, draailier en gitaar verstrengeld tot een atypische sound.
‘August’ is de vierde worp van het trio; een uitgepuurde collectie Dhoore-composities die het resultaat zijn van bijna 10 jaar samen muziek maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid