Tiny Legs Tim: Elsewhere Bound

Op zijn vorig jaar verschenen veelkleurige vijfde studio-album ‘Elsewhere Bound’ ruilt Tiny Legs Tim de akoestische bare-to-the-bone intimiteit van voorganger ‘Melodium Rag’ in voor een vlezige productie met een uitgebreide bezetting. Voor deze theatertour brengt hij de big band opnieuw samen. Stomende blazers en broeierige percussie zetten de toon. Op de achtergrond stampt een honky-tonk ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 14.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.8 Basistarief: 14,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Op zijn vorig jaar verschenen veelkleurige vijfde studio-album ‘Elsewhere Bound’ ruilt Tiny Legs Tim de akoestische bare-to-the-bone intimiteit van voorganger ‘Melodium Rag’ in voor een vlezige productie met een uitgebreide bezetting. Voor deze theatertour brengt hij de big band opnieuw samen.

Stomende blazers en broeierige percussie zetten de toon. Op de achtergrond stampt een honky-tonk piano en briest een harmonica terwijl zang en gitaar een onverbloemd universeel verhaal vertellen. De sfeer is gemoedelijk en feestelijk, maar de zilte geur van zweet en tranen verraadt sluimerende onrust.
‘Elsewhere Bound’ dompelt je onder in een dampende smeltkroes van Blues, Soul, Rumba, Americana, Neil Young (de sfeer van ‘On The Beach’), Touaregblues, Louisiana Swamp, en Woodstock Rhythm & Blues.


Met: Tiny Legs Tim (gitaar en zang),
Tom Callens (blazersarrangementen, bariton en tenor sax),
Mark De Maeseneer (tenor sax), Marie-Anne Standaert (trompet),
Yves Fernandez (trompet), Luc Vermeir (piano),
Steven Troch (mondharmonica), Filip Vandebril (bas/contrabas),
Amel Serra García (percussie), Frederik Van den Berghe (drums)
Foto: Jeroen Hanselaer
€ 14 - € 13 met reductie - € 11 -26 jaar

Tickets zijn te koop vanaf 23 augustus.​

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid