The Serious Five

The Serious Five is een elektro-wave / synthpop-trio met heel wat kilometers op de teller. Toen ze er in 1997, na 10 jaar intensief touren in binnen- en buitenland de stekker uittrokken, hadden ze nooit durven denken dat ze ruim 20 jaar later helemaal terug zouden zijn. Eddy Dhondt, Peter Gijsemans en de van Waregem afkomstige Christophe De Smet laten zich anno 2020 bijstaan door zangeres ...


Waar
Grasplein CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be/Podium/291//The_Se...
Contact
Fax: 056 62 13 40
Leeftijd
18+
Links

The Serious Five is een elektro-wave / synthpop-trio met heel wat kilometers op de teller. Toen ze er in 1997, na 10 jaar intensief touren in binnen- en buitenland de stekker uittrokken, hadden ze nooit durven denken dat ze ruim 20 jaar later helemaal terug zouden zijn.

Eddy Dhondt, Peter Gijsemans en de van Waregem afkomstige Christophe De Smet laten zich anno 2020 bijstaan door zangeres Margarita Spirina die het in 2019 tot de halve finales van The Voice schopte.

Hun nieuwe nummers ademen de eighties en nineties in alle wave-vormen. The Human League, Cock Robin, Front 242 en Anne Clarke mochten al na hen spelen op verschillende festivals en hun move music staat garant voor een losgeslagen feestje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid