TAKEAWAY #10 // Cook@home

Niets is leuker dan samen gezellig kokkerellen. Ook bij je thuis hoef je dat niet alleen te doen. Met ons Cook@home-pakket haal je naast een digitale kookles o.l.v. chefkok Peter, ook alle ingrediënten in huis om je dagelijkse kost te verrijken met een heerlijk vegetarisch potje. Welk recept je uit je keuken zal toveren is vooralsnog een verrassing. Wie chef Peter ondertussen al een beetje ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 31.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 6.2 Basistarief: 31,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be/voorstellingen/344
Telefoon: 056 62 13 40
Contact
Fax: 056 62 13 40, 056 62 13 40
Links

Niets is leuker dan samen gezellig kokkerellen. Ook bij je thuis hoef je dat niet alleen te doen. Met ons Cook@home-pakket haal je naast een digitale kookles o.l.v. chefkok Peter, ook alle ingrediënten in huis om je dagelijkse kost te verrijken met een heerlijk vegetarisch potje.
Welk recept je uit je keuken zal toveren is vooralsnog een verrassing. Wie chef Peter ondertussen al een beetje kent, weet dat je dankzij zijn recepten (eigen creaties) steeds een kleurrijke, voedzame, vegetarische maaltijd op tafel zet waarvan ook de kinderen zullen smullen.
In de les maak je terloops kennis met je verschillende principes en stromingen binnen de vegetarische keuken en leer je groentebereidingen maken die je combineert met granen, zaden, noten, peulen en verrijkt met kruiden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid