Sylvesterconcert

Het Deerlijkse Jeugdorkest en de klas Samenspel (afdeling Deerlijk) kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen op hun Sylvesterconcert. Onder leiding van dirigent Wouter Deprez brengen ze filmmuziek van alle tijden en voor alle leeftijden. Het concert gaat door op zaterdag 28 december om 19u in buurthuis ‘De Wieke’ in Deerlijk (Wiekeplein 1, Molenhoek). Tijdens de pauze en na het concert ...


Waar
Buurthuis de Wieke
Wiekeplein 1, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
KF Sint-Cecilia Deerlijk vzw
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €; <10jaar: 0,00 €
Reservatie
deerlijksefanfare@hotmail.com
Contact
deerlijksefanfare@hotmail.com

Het Deerlijkse Jeugdorkest en de klas Samenspel (afdeling Deerlijk) kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen op hun Sylvesterconcert.

Onder leiding van dirigent Wouter Deprez brengen ze filmmuziek van alle tijden en voor alle leeftijden.

Het concert gaat door op zaterdag 28 december om 19u in buurthuis ‘De Wieke’ in Deerlijk (Wiekeplein 1, Molenhoek). Tijdens de pauze en na het concert kan je je maag vullen en je dorst lessen aan een van onze gezellige kerstkraampjes.

Voor de feestelijke prijs van € 8 kan jij ook komen meegenieten van dit concert. Kinderen jonger dan 10 jaar mogen zelfs gratis binnen.

Koop nu jouw kaarten bij één van de leden van het jeugdorkest of stuur een berichtje naar deerlijksefanfare@hotmail.com of 0471 47 07 75.

Wij kijken er alvast naar uit! Jij komt toch ook?

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid