Stress op het werk

Ook teveel stress op het werk? Teveel werk, te weinig werk, werk dat onder je capaciteiten ligt.. Collega’s waarmee het moeilijk communiceren is.. Allemaal pijnpunten die er met de coronacrisis niet beter op geworden zijn. Wanneer je werkomstandigen meer van je eisen dan je aankan, kan je spreken van werkgerelateerde stress. Met jouw persoonlijkheid is niets aan de hand, je voelt je gewoon ...


Waar
Ondernemerscentrum Kortrijk
Leiestraat 22, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 79.0 Basistarief: 79,00 €
Reservatie
Telefoon: 0487534629
Contact
Fax: 0487534629
Leeftijd
18+

Ook teveel stress op het werk?
Teveel werk, te weinig werk, werk dat onder je capaciteiten ligt.. Collega’s waarmee het moeilijk communiceren is.. Allemaal pijnpunten die er met de coronacrisis niet beter op geworden zijn.
Wanneer je werkomstandigen meer van je eisen dan je aankan, kan je spreken van werkgerelateerde stress. Met jouw persoonlijkheid is niets aan de hand, je voelt je gewoon slecht omdat je werkomgeving niet in evenwicht is.
De redenen kunnen onder andere zijn : buitensporige werk- en tijdsdruk, miscommunicatie (foute interne communicatie), tegenstrijdige opdrachten, slecht beheerde veranderingen, ...
Als dit blijft aanslepen, stevent je bootje af op een depressie of burn-out. Dit is voor jezelf en je familie een droevige situatie en uiteraard ook voor je bedrijf nadelig.
Werkgevers hebben er alle belang bij om te investeren in werkbaar werk. Het welzijn van de werknemer is de draagbalk van een duurzame onderneming en de poort naar productiviteit en continuïteit.
Wat kan je hier nu zelf aan doen?
Zelfredzaamheid ontwikkelen. Zelf stress en de redenen hiervoor herkennen, is de eerste stap naar verbetering en, indien nodig, naar het zoeken van hulp. Work-life-balance, een mooi gezegde, in evenwicht brengen. De wereld en je job anders bekijken.
Ben je klaar om er aan te beginnen?
Kom naar onze workshop Stress op het Werk. De sessies worden georganiseerd in heel Vlaanderen, dus zeker ook in jouw regio. We geven je inzicht in de problematiek, mogelijke oplossingen en de aanzet naar een nieuw begin.
Voor deze workshop is geen voorkennis vereist

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid