Stijns grote strip- en boekenverkoop

Om de boekencollectie aantrekkelijk en actueel te houden, moeten weinig uitgeleende boeken en dubbels plaats maken voor gloednieuwe titels. Strips en kunstboeken die niet meer in de collectie van de openbare bibliotheek van Kortrijk passen, worden in december verkocht ten voordele van Co-LIVING. OPROEP Heb jij zelf nog strips of kunstboeken die je wil schenken aan het goede doel? Breng ze ...


Waar
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Contact
Fax: 056/277500
Links

Om de boekencollectie aantrekkelijk en actueel te houden, moeten weinig uitgeleende boeken en dubbels plaats maken voor gloednieuwe titels. Strips en kunstboeken die niet meer in de collectie van de openbare bibliotheek van Kortrijk passen, worden in december verkocht ten voordele van Co-LIVING.

OPROEP
Heb jij zelf nog strips of kunstboeken die je wil schenken aan het goede doel? Breng ze binnen in de centrale bib of één van de buurtbibs en wij verkopen jouw boeken met plezier ten voordele van De Warmste Week!

Tijdens De Warmste Week steunt de bibliotheek van Kortrijk met verschillende activiteiten Vzw Co-Living, een co-housingproject voor jongeren met een verstandelijke beperking.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid