Steven Mahieu: 'Full Contact Tour'

De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*. Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een voorstelling. Laten we daar dus vooral geen inkt aan verspillen. De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*. * heftig in Van Dale: 1 driftig, onstuimig ...


Waar
Cultuurdienst Wervik
Speiestraat 16, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 15.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.0 Basistarief: 15,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.

Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een voorstelling. Laten we daar dus vooral geen inkt aan verspillen.

De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.

* heftig in Van Dale:

1 driftig, onstuimig (in woord of gebaar)
2 hevig, krachtig, fel
3 erg goed, leuk

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘Mahieustueus’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende ,‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Hans Cools.
Deze schrijnwerkerszoon uit Lichtervelde is up and coming in de Vlaamse comedy. Hans probeert een antwoord te vinden op vragen die je nog niet gesteld had en vertelt je graag waarom het gewicht van een pasgeboren kindje overbodige informatie is, of hoe het voelt om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man.

Foto: Jelle Vermeersch
Organisatie: GC Forum, m.m.v. CC De Steiger
Kaarten: € 15 - € 14 met reductie - € 11,25 -26 jaar

Tickets zijn te koop vanaf 23 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid