Stef Kamil Carlens - One man band

Stef Kamil Carlens klinkt als herboren. 2019 was het jaar dat het grote publiek Carlens’ muziek leerde kennen door zijn opmerkelijke passage in het programma Liefde Voor Muziek. Met zijn eerste soloplaat Stuck In The Status Quo maakte Stef Kamil Carlens een succesvolle rentree als soloartiest. In 2020 kwam de kers op de taart: de bekroning met een Music Industry Award in de categorie ‘Beste ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
18/03 van 20:00 to22:00
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief voorverkoop
Reservatie
Bestel tickets
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Leeftijd
18+
Links

Stef Kamil Carlens klinkt als herboren.

2019 was het jaar dat het grote publiek Carlens’ muziek leerde kennen door zijn opmerkelijke passage in het programma Liefde Voor Muziek. Met zijn eerste soloplaat Stuck In The Status Quo maakte Stef Kamil Carlens een succesvolle rentree als soloartiest. In 2020 kwam de kers op de taart: de bekroning met een Music Industry Award in de categorie ‘Beste muzikant’.

In zijn soloshows omringt Stef Kamil zich met opmerkelijke instrumenten. Aan zijn voeten een houten basharmonium en percussie van schelpen en belletjes, rechts van hem een torentje vintage synths, orgeltjes en drummachines en daarrond een reeks bijzondere gitaren, waarop hij met regelmaat z’n bottleneck laat sliden.

Het geheel vormt een kleurrijke biotoop waarin de rijke verbeeldingswereld van de songs uit zijn impressionante repertoire kan gedijen en sferen ontstaan die reiken van bluesy melancholie tot funky vrolijkheid. Omdat hij soms tot met zeven instrumenten tegelijkertijd in de weer is, lijkt zijn spel wel een soort choreografie. Daarin vormen minutieus getimede bewegingen een krachtige maar verfijnde eenheid van groove en melodie. Stef Kamil staat alleen op het podium, maar bijwijlen lijkt het of er een volledige band staat te spelen!

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid