Stadsspel Kuurne gevaXXineerd

In Kuurne kan je vanaf 15 juli tot 15 september deelnemen aan een uniek zomers stadsspel ‘Kuurne gevaXXineerd’. De betere speurneus vindt zeker zijn gading in de vele raadsels en mysteries. Wie de oplossing vindt, verdient vaccins en wint misschien wel een leuke prijs. Op 10 verschillende locaties zit een Kuurnse vaccinatieambassadeur verstopt met een aantal vaccins. Los je het raadsel op, dan ...


Waar
Pastorie
Kortrijkstraat 1, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Gemeente Kuurne
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
vrijetijdsdienst@kuurne.be
Fax: 056/362050
Links

In Kuurne kan je vanaf 15 juli tot 15 september deelnemen aan een uniek zomers stadsspel ‘Kuurne gevaXXineerd’. De betere speurneus vindt zeker zijn gading in de vele raadsels en mysteries. Wie de oplossing vindt, verdient vaccins en wint misschien wel een leuke prijs.
Op 10 verschillende locaties zit een Kuurnse vaccinatieambassadeur verstopt met een aantal vaccins. Los je het raadsel op, dan help je Kuurne op weg naar de vrijheid. Aan de hand van een kaart en een gezonde dosis verstand, kan je het deelnameformulier invullen en posten in de kluis op de eindlocatie.
Het stadsspel is te voet of met de fiets perfect te spelen. Het kan alleen, met vrienden of zelfs in groep. Je kan het spel in één dag of opgesplitst in meerdere dagen afwerken.
De 5 beste spelers winnen een Kuurns pakket ter waarde van 25 euro en het gezelschapsspel The Lockdown. 5 willekeurige deelnemers winnen een Kuurns pakket.
Alle info is te vinden op www.kuurne.be/kuurnegevaxxineerd. Deelnameformulieren kan je op de site downloaden of je kan een gedrukt exemplaar ophalen in de bib, de vrijetijdsdienst, de sportdienst, het gemeentehuis en het sociaal huis. Er liggen ook formulieren in de boekenkastjes in het Vlaspark en aan de bib.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid