Sounds of Bamboo panfluit winterconcerten Kruiseke / 2 voorstellingen (AFGELAST nav Covid-19 tot later te bepalen datum )

Marlies de Roos-Linden, Nadja Spooren, Carina Bossenbroek en Henske Bakker uit Nederland vormen samen Project 4. Ze spelen als 4-koppig panfluitensemble een afwisselend sfeervol en vrolijk programma. Zowel traditionele liederen, populaire alsook oude muziek en speciaal gecomponeerd werk voor 4 panfluiten worden gebracht. Raluca Patuleanu, afkomstig uit Roemenië woont nu al een dertigtal jaar ...


Waar
H. Hartkerk Kruiseke
Kruisekestraat , 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sounds of Bamboo
Prijs
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 13,00 €
Reservatie
info@soundsofbamboo.be
Telefoon: 0494 79 51 33
Contact
info@soundsofbamboo.be
Fax: 0494 79 51 33
Leeftijd
6+
Links

Marlies de Roos-Linden, Nadja Spooren, Carina Bossenbroek en Henske Bakker uit Nederland vormen samen Project 4.
Ze spelen als 4-koppig panfluitensemble een afwisselend sfeervol en vrolijk programma.
Zowel traditionele liederen, populaire alsook oude muziek en speciaal gecomponeerd werk voor 4 panfluiten worden gebracht.
Raluca Patuleanu, afkomstig uit Roemenië woont nu al een dertigtal jaar in België en is een begrip in de panfluitwereld!
Samen met panfluitfenomeen Stefan Negura
uit Moldavië en de piepjonge Luca Radutataru met zijn Roemeense blokfluit , wisten ze in maart van dit jaar op ons eerste concert de ganse zaal in Rekkem te ontroeren en te fascineren.
We kijken er dan ook reeds naar uit om hen terug aan het werk te zien en te horen.
Tussen al dit geweldig gezelschap is er ook nog West-Vlaming
Tom Goemaere op de baspanfluit.
Ze nodigen je uit om te bezinnen over het afgelopen jaar, weg te mijmeren over de mooie dingen die nog zullen komen .... en wedden dat ze je overhalen om een vrolijk deuntje mee te zingen.
Wees er bij, ontdek en geniet van cultuur in zijn zuiverste vorm, kortom een uniek akoestisch gebeuren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid